joi, 28 august 2008

Grupa sangvina A

Sentimentala si sensibila, esti deseori mofturoasa si vulnerabila, dar ai o energie pozitiva de invidiat si esti capabila de multa empatie. De aceea, sentimentele celor din jur nu-ti sunt niciodata indiferente si pentru nimic in lume nu ai intra in viata unui om cu bocancii.

Orice intamplare te afecteaza si nu ai o capacitate foarte buna de autoaparare. Deseori esti introvertita, rezervata si timida, de aceea risti sa sochezi atunci cand iti mai iesi din pepeni. Dar de cele mai multe ori simti nevoia sa te retragi in liniste si sa meditezi, pentru ca esti o fire contemplativa. Sensibilitatea te face sa fii vulnerabila, dar pentru a-ti gasi pacea si linistea esti dispusa sa faci orice compromis. Visezi sa te retragi undeva, departe de lumea agitata si sa duci o viata simpla, sigura si calma.

Sanatate
Risti ca vulnerabilitatea ta sa se rasfranga si asupra sanatatii. Fii atenta la alimentele care contin colesterol si invata arta relaxarii, deoarece ulcerul si infarctul sunt bolile la care esti predispusa.

Relatii si bani
Te bazezi numai pe relatii de incredere reciproca. Nu esti nascuta sa traiesti in vizorul public, pentru ca tii prea mult la intimitatea ta. Iti alegi prietenii pe spranceana si, chiar daca nu sunt multi, te poti baza pe ei la nevoie. Esti cam "aiurita" in ceea ce priveste banii si administrarea lor.

Meserii potrivite
Ai fi un bun avocat sau judecator. Medicina si diplomatia sunt alte doua ocupatii care ti se potrivesc ca o manusa. Iti place sa vii in ajutorul oamenilor, cu conditia sa ti se lase macar iluzia independentei. Totusi, in momentul in care iti gasesti locul intr-o echipa, faci minuni.

Niciun comentariu: